мену

Ваше иницијативе

Иди назад

IZGRADNJA SPORTSKE STRELJANE U GRADU GORAŽDU

Početkom 2021g.registrovan je prvi sportski streljački klub na području BPK-u i gradu Goraždu, naziv kluba je “SSK ALFA” i pored mnogobrojnih zahtjeva i napora rukovodstva tj. uprave kluba SSK Alfa, ni do danas nije došlo do realizacije izgradnje nove ili rekonstrukcije stare (već postojeće strenjane u ul.1.Maj u Goraždu).

Razlozi ni danas nisu poznati i ako je izgradnja streljane bila povoljna za grad Goražde u finansijskom i drugim aspektima iste.

Naime, uprava kluba je preko svog predsjednika obezbjedila sredstva i nadala se brzom rješenju i dozvolama! Ali lokacija za lokacijom je odbijana, a za lokaciju u 1.Maju za koju je zadnji put podnesen zahtjev prije godinu dana, tačnije 4.jula 2021g. nikad nije stigao pisani odgovor gradske sluzbe sa pojašnjenjem zasto ista nije odobrena. na jednoj od sjednica gradskog vijeća donesena je odluka da se zadužuje gradonačelnik sa nadležnom službom da riješi problem i da da na upravljanje strelište u 1.maju na upravljanje SSK ALFA uz uzajamni sporazum!?

Ni to nije došlo zvanično na dogovor upravi kluba SSK ALFA, pa je s te strane predsjednik kluba odlučio da kupi privatnu parcelu za izgradnju sportskog strelišta u blizini grada Goražda.

Zemljište je kupljeno ca/18 000m2 gdje se planira izgradnja strelišta u narednom periodu i što kraćem roku.

Vaši glasovi su nam potrebni da možemo pokrenuti inicijativu da se pomogne izgradnja sportske streljane tj.olakšaju svi administrativno pravni koraci upravi kluba od strane gradske administracije, nadamo se vašoj podršci.

Uprava SSK ALFA

Постави коментар

Морате се пријавити да би сте поставили коментар.